top of page

Fellesbønn

Attaouba moske har bønnesaler for både kvinner og menn.  I bønnesalen kan man be, lese i Koranen, reflektere, snakke stille sammen eller bare hvile. Alle er velkommen til  å utføre bønn og tilbedelse når de ønsker. Imam er tilstede hverdag  og  leder fellesbønn til forsamlingen. 

For en troende er moskeen Allahs hus, og de som besøker moskeen bør opptre med verdighet og respekt og unngå å vekke oppsikt eller være krenkende.

DSC_0038.JPG

Felles Ramadan iftar

Velkommen, og takk for at du besøker Masjid attaouba online. Vi håper at nettstedet vårt belyser det fellesskapet og tjenestemuligheter som er tilgjengelig hos oss . Les gjerne mer om moskeen vår på dette nettstedet, eller kom igjennom på besøk. 

Gutt skriving på en Blackboard.webp

Helge skole for barn

Er et tilbud moskeen tilbyr barn og ungdom mellom 6 til 16 år. Her lærer elevene det arabiske alfabetet og mye mer i tillegg til ulike turer og annen idrett.

DSC_0105.JPG

Janaza

Janaza er en islamske begravelsesritual som blant annet inkluderer egen rituell bønn. Bønnen gjennomføres etter at avdøde har gjennomgått en rituell vask, som på arabisk kalles for Ghsusl al-maiet eller vask av den avdøde. Janaza bønnen kan enten utføres i mosken eller rett ved graven før man gravlegger den avdøde

Zakat og Sadaqah

.

bottom of page